Acasă Adăugaţi această pagină la favorite Jocuri Gratis Tastarea Tastarea CD Gratis Contabilitate Resources Fond mic Fond mediu Fond mare
Afrikaans العربية Català Česky Dansk Deutsch Ελληνικά English Español فارسی Suomi Français עברית हिन्दी Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 한국어 Bahasa Melayu Nederlands Norsk bokmål Polski Português Română Русский Svenska ไทย Tagalog Türkçe 粵語 Tiếng Việt 中文
 

Bine ai venit, Bine aţi venit

 
 
Jocuri Gratuite

interDidactica Jocuri Gratuite: distracție și de învățare

+7000 Jocuri distractive online pentru toţi: de la bucatarie pentru a găti şi sa serveasca mâncaruri şi bauturi, restaurante oaspeţi, chelneriţe, rochie şi machiaj, papusi, Barbie, prinţese, celebritaţi rochii şi machiaj, coafură, decoraţi de interior ; de luptă şi de acţiune, arte marăale, aventură, arcade, plataformă, sport, sport şi concurenţă, jocuri de îndemânare, pulsul şi reflexe, de ţintă ; clasice; maşini de curse şi de conducere, curse şi habilităţi de motociclete şi quads; clasificări; puzzle şi sudoku, jocuri de a gândi un pic; jocuri cu personajele tale preferite de cinematograf si de desene animate; jocuri matematice educative. Halloween, Crăciun, sărbători şi vacanţe. Jocuri de mecanografie pentru a învăţa sa scri la tastatură cu cea mai mare viteza si precizie.

Curs de Dactilografiere Gratuit

MecaGratis.com: Curs de Dactilografiere Gratuit

MecaGratis 4.0 este un curs de dactilografiere complet gratuit on-line de clipuri video de instruire și exerciții practice.

Scopul este de a învăța să tastați fără a uita la tastatura calculatorului. Cursul începe cu linia de ghidare și, treptat, se alătură restul de litere, cifre și semne. După vizualizarea fiecare explicație video, trebuie să efectuați un exercițiu.

Curs de contabilitate gratuit

ContaGratis: Curs de Contabilitate Gratuit

Curs gratuit de contabilitate online în limba spaniolă.