Informació legal

Activitat

interDidactica.com desenvolupa la seva activitat professional en l'àmbit de l'ensenyament i altres serveis privats de telecomunicació.

Mitjançant la seva xarxa de llocs web publicita els seus cursos i contacta amb els usuaris, alhora que promou gratuïtament el coneixement i aprofitament responsable, racional i ètic d'internet.

La xarxa de llocs web d'interDidactica.com està formada per:

Responsabilitat

interDidactica.com es responsabilitza únicament de la informació relacionada amb el contingut dels seus cursos.

MecaGratis.com

interDidactica.com ofereix gratuïtament un curs d'aprenentatge de mecanografia. Els usuaris, si ho desitgen, poden registrar-se per tal de continuar el curs en una propera sessió i consultar llur resultats.

ContaGratis.com

interDidactica.com ofereix gratuïtament informació per a l'aprenentatge de Comptabilitat.

Conversió de Divises

interDidactica.com ofereix gratuïtament un servei de Conversió de Divises: 152 monedes de tot el món. Les cotitzacions s'actualitzen amb una periodicitat mínima de 24 hores. Qualsevol desenvolupador pot inserir el codi de l'iframe preparat a l'efecte en el seu web sense alterar-ho, sempre que la seva activitat no contravinga els interessos ni els principis que en el present text s'expliciten.

Panell de Jocs online gratis

interDidactica.com ofereix gratuïtament un servei de Jocs online: Qualsevol desenvolupador pot inserir el codi de l'iframe preparat a l'efecte en el seu web sense alterar-ho, sempre que la seva activitat no contravinga els interessos ni els principis que en el present text s'expliciten.

Altres serveis i continguts

La resta de serveis, continguts i enllaços a webs alienes són exposats amb fins formatius i queden fora del seu control i garantia.

interDidactica.com es declara en contra de tots els continguts que atempten, promoguen o es manifesten contra els Drets Humans, els drets d'autor, la propietat industrial i intel·lectual. De la mateixa manera rebutja la publicitat enganyosa i el consumisme compulsiu.

Tots els jocs són propietat dels seus respectius autors.

Política de privacitat

interDidactica.com se sotmet a la legislació espanyola i europea vigent:

interDidactica.com registra la informació indispensable per tal de respondre consultes d'usuaris/s i alumnes.

interDidactica.com no destinarà les dades arreplegades a fins aliens als especificats, ni els cedirà a tercers.

Qualsevol usuari de interDidactica.com té dret a sol·licitar, obtindre, modificar i si és el cas eliminar les seues dades de caràcter personal; per a exercitar estos drets basta de polsar sobre l'enllaç "Contacte" en qualsevol de les seves pàgines.

interDidactica.com adopta les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seua alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemats i els riscos a què estan exposats, ja provinguen de l'acció humana o del medi físic o natural.

Galetes

Perquè aquest lloc funcione adequadament, de vegades instal·lem en els dispositius dels usuaris petits fitxers de dades, coneguts com galetes. La majoria dels llocs web també ho fan. L'usuari pot consultar la documentació (ajuda) del seu navegador per desactivar i/o eliminar automàticament o manual les galetes del seu ordinador.

Què són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer de text que els llocs web instal·len a l'ordinador o el dispositiu mòbil dels usuaris que les visiten. Les galetes fan possible que el lloc web recorde les accions i preferències de l'usuari (identificador d'inici de sessió, idioma, mida de lletra i altres preferències de visualització) perquè aquest no haja de tornar a configurar-los quan visite novamente el lloc o navegue per les seves pàgines.

Com fem servir les galetes?

Els llocs web de interDidactica.com fan servir cookies per gestionar-se i mantenir-se econòmicament mostrant anuncis:

Cliqueu aquí per saber com utilitza Google les dades quan feu servir els llocs o les aplicacions dels nostres socis.

  • Facebook: xarxa social que permet recomanar pàgines prement el botó M'agrada.
  • ВКонтакте: xarxa social que permet recomanar pàgines prement el botó Подписаться на новости.
  • Per limitar els anuncis d'altres empreses de publicitat visiteu Network Advertising Initiative.
Com controlar les galetes

Podeu controlar o esborrar les galetes sempre que ho desitgeu: per a més informació, consulteu aboutcookies.org. A més de poder eliminar totes les galetes que ja es troben al vostre ordinador, també podeu configurar la majoria dels navegadors perquè deixen d'acceptar-les. Però tingueu present que, si rebutgeu les galetes, és possible que hagueu de tornar a configurar manualment les vostres preferències cada vegada que visiteu un lloc i que deixen de funcionar determinats serveis i funcionalitats.

Adreça i contacte

interDidactica.com
Carrer Sant Roc, 23
46770 - Xeraco VALÈNCIA
Spain, European Union
E-mail: interdidactica (AT) interdidactica (DOT) com