SpelletjiesالألعاJocsHrySpilSpieleΠαιχνίδιαGamesJuegosبازی هاPelitJeuxמשחקיםखेलJátékokPermainanGiochiゲーム게임PermainanSpelenSpillGryJogosJocuriИгрыSpelเกมส์LaroOyunlar遊戲Trò chơi游戏

🏠💻🍵🏃🎓📺🚗🎵👮👾🎮😍👸😷👗👰🎨🌟

Kookspellen

Kookspellen

Om op een gemakkelijke en leuke manier allerlei soorten eten en drinken te leren koken en serveren, zonder een bord te breken, vies te worden of te verbranden.

Kook Spellen

Kook Spellen

Spellen voor het koken en serveren van allerlei maaltijden. Ook hamburgers en ijs.

Kookspellen over de hele wereld

Kookspellen over de hele wereld

Spellen om gemakkelijk te leren heerlijke gerechten en desserts te bereiden uit alle landen van de wereld.

Spellen om te leren koken

Spellen om te leren koken

Gratis spellen om ontbijt, soepen, sandwiches, kalkoenen, kippen, internationale gerechten, koekjes, desserts te koken...

Gratis Kookspellen

Gratis Kookspellen

Om te leren allerlei recepten van over de hele wereld te bereiden, aardappelen te schillen en uw etablissement te versieren of de tafel te versieren.

Nieuwe Kookspellen

Nieuwe Kookspellen

Nu kun je vlees, vis, salades bereiden... Beheer bars en restaurants, serveer eten en drinken aan je gasten.

Spellen van Cakes en Koekjes

Spellen van Cakes en Koekjes

Taarten, koekjes, muffins, broodjes, koekjes voorbereiden, decoreren en schilderen... Vul met fruit of roomcoulis en versier ze.

Gebak-, Banket- en Zoetwarenspellen

Gebak-, Banket- en Zoetwarenspellen

Zoetwarenrecepten voor het koken en decoreren van heerlijke cakes en cakes voor speciale maaltijden van bruiloften, verjaardagen, jubilea...

Taart Spellen

Taart Spellen

Veel plezier met het koken van voedsel met bloem, suiker, boter, eieren, olie, melk, water, gist en smakelijke ingrediënten zoals noten of extracten.

Pizzaspellen

Pizzaspellen

Leuke spellen om pizza's te koken, te serveren en te verspreiden.

Versier de bruidstaart

Welkom bij een nieuw spel om de bruidstaart te versieren. Dit spel zal u helpen beslissen een van de belangrijkste aspecten van uw huwelijk: de bruidstaart. Deze cake heeft om mooi te zijn, moet je je decoreren vaardigheden werken om een geweldige taart te maken. Kies de kleur van uw taart, de smaken die je wilt en dan beginnen decoreren met bloemen, chocolade, snoep, fruit en veel versieringen. Veel plezier en succes!